« Home | Meme on demand » | Det søte liv » | Respekt » | Refleksjoner » | Verdier » | Vær deg selv »

Sex(y)

Altså, det er ikke meg imot at folk som har fin kropp kler seg deretter. En pen mann i trang T-skjorte eller ei slank jente i bikini skjemmer ingen enten man er hetero eller homofil. Og som artist er det kanskje OK å spille litt på sex. Litt vil si i Sissel Kyrkjebø-stil. Overdrevent er Christina Aguilera. Etter min smak.
M2M startet i sin tid som to talentfulle og uskyldige jenter, som skulle utvikle seg i to retninger.
Marit Larsen er idag en sart artist med melankolsk akustikk, og imaget er rent og rolig. Marion - konvertert til Raven- har nå kledd av seg i håp om å selge flere plater. Som sagt synes jeg det er helt OK med artister som spiller litt på sex for å skape bølger eller gode sceneshow. Men jeg synes dette nakenstuntet kom litt fortløpende etter at eks-kollegaen gjorde stor suksess med sin soloplate. Dama har talent - for all del -men hvorfor bryte ned den bohemske, kule stilen med dette? Det treffer nok én gruppe - men ikke min. Og foruten ungdommen og pensjonistene er nok min aldersgruppe blant dem som hører mest musikk.
Antakelig var det ment som et stunt, enten som provokasjon eller som markedsføring.
Og hun oppnådde jo tydeligvis det.

Jeg fikk ikke opp videon og kan derfor ikke si noe om det musikalske innholdet, men at den vekker oppsikt i "porno-sirkler" som den web-siden spennende forteller sier vel egentlig sitt. :ler:

:humrer:

I Aylars ånd. :ler:

Raggetass: Hehehe, det skulle ikke forundre meg noe særlig heller. Forøvrig har vel også Madonna bidratt til den artistiske frigjøringen.
Paris Hilton har kanskje vært brobygger på flere plan ;-)

Legg inn en kommentar